Díjmentes szolgáltatásaink

» Feliratkozás hírlevélre
» Ingyenes pályázatfigyelés

CÉGISMERTETŐ

Padros Consulting
Pályázati és Tanácsadó Iroda


Telefon/fax: 256-4865
Mobil: 06-30-653-8533
Mobil: 06-30-746-8303

E-mail:
padrosinfo@gmail.com

Legyen Ön is az ügyfelünk, válasszon minket!

Ügyfélközpontúság - Megbízhatóság

Nálunk Ön az első! A pályázatírás során teljes körűen alkalmazkodunk az Ön igényeihez, célunk egyedül az, hogy a pályázat nyertes legyen, pályázatból pedig sikeres projekt valósuljon meg.
A pályázatírás bizalmi jellegű munka is, ezért igyekszünk személyre szabott kapcsolatot kialakítani, hogy Ön azt érezhesse, pályázata és projektje jó kezekben van.

Szakértelem - GKM által Minősített Pályázatírók

A sikeres pályázás egyik alapvető feltétele a szakmai hozzáértés. A hibátlan pályázatok kidolgozásához megfelelő tapasztalattal és felkészült szakértő csapattal állunk rendelkezésére. Szakértőink több mint 8 éve foglalkoznak pályázatokkal, pályázatírással, komoly szakértelemmel rendelkeznek a pályázás szerteágazó területén, a Gazdasági Minisztérium által minősített pályázatírók, akik mind elméleti mind gyakorlati területen jól képzett szakemberek, széleskörű pályázási tapasztalattal. Rendszeresen részt vesznek pályázati témákkal összefüggő képzéseken, tréningeken, konferenciákon, eltökéltek a folyamatos fejlődés iránt.

Precizitás – Minőségbiztosítás

A pályázatkészítés folyamán többszörös minőségellenőrzést iktatunk be, hogy kizárólag csak megfelelően kidolgozott és a pályázati felhívásnak formailag mindenben tekintetben megfelelő pályázat kerüljön beadásra.
Ügyfeleink pontos, precíz munkavégzésre számíthatnak.

Sikeres együttműködés - Partnerség

Munkánk során a szakértelem mellett stratégiai partnerségre törekszünk, hiszen a sikeres pályázatokhoz általában több résztvevőre és sokféle szaktudásra van szükség. Tevékenységünket külső szakértők is segítik, akik közreműködésével a speciális szaktudást igénylő feladatok is magas színvonalon megoldhatók.
A pályázat elkészítése alatt szoros együttműködést igyekszünk kialakítani Önnel is, hiszen elengedhetetlen, hogy az Öntől kapott adatok megfelelőek legyenek.

Felelősségvállalás - Titoktartás

Nálunk pályázata biztonságban van, kollégáink nagy hivatástudattal és felelősségvállalással végzik munkájukat az Ön sikere és elégedettsége érdekében.
Ügyfeleinkről megszerzett információt semmilyen körülmények között (leszámítva a kötelező érvényű törvényi előírásokat) sem adjuk át harmadik félnek.

Elérhetőség - Személyes kapcsolattartás

Bármikor elérhetőek vagyunk, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére. Személyes kapcsolattartással segítjük Önt a pályázás teljes folyamatában.

Szakmai elismerések, oklevelek

GKM által Minősített pályázatíró, Minősített Európai Uniós Pályázati Tanácsadó
Külkereskedelmi Főiskola (2004), Szókratész Külgazdasági Akadémia - Európai Uniós Pályázati Szakértő
Innovációval a Védelemért és a Biztonságért Társaság NATO Biztonsági Beruházási Program (NATO Beszállító, Minősített NATO Beszállítói Program), NATO tenderek szakértője
Tempus Közalapítvány - Multiplikátor, EU-s pályázati tanácsadó
Magyar Közbeszerzési Társaság, BGF- Minősített Közbeszerzési Referens, szakértő
Nonprofit Információs Képzőközpont - Nonprofit szektor képzés
 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek