Díjmentes szolgáltatásaink

» Feliratkozás hírlevélre
» Ingyenes pályázatfigyelés

HÍREK

Padros Consulting
Pályázati és Tanácsadó Iroda


Telefon/fax: 256-4865
Mobil: 06-30-653-8533
Mobil: 06-30-746-8303

E-mail:
padrosinfo@gmail.com

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) első pályázati kiírásai, ma arról beszélt a Magyar Államkincstár elnöke, hogy az 1230 milliárd forintos program lebonyolításához új főosztályt hoztak létre és 300 embert vettek fel országszerte.

A 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus főbb újításairól, a várható pályázatokról, illetve a főbb gazdaságpolitikai prioritásokról részletesen szó lesz a Portfolio által szervezett Budapest Economic Forum konferencián, amelyet Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg október elsején. További részletek:


Dancsó József elmondása szerint bár a MÁK már komoly tapasztalatokkal bír a hazai és uniós pályázatok lebonyolításában, a TOP azonban új kihívást is jelent. Ezért az államkincstáron belül egy önálló főosztályként működő szervezeti egységet hívtak életre, és 300 új alkalmazottal bővítették a létszámot, ami megyénként 10-20 új munkatárs felvételét jelentette.

Ezek alapján az elnök úgy látja, hogy a MÁK felkészülten várja a szeptember végére várható első TOP-pályázatokat, hiszen az új emberek egy kéthetes felkészítő, vizsgával záruló tanfolyamon vettek részt részben Budapesten, részben a MÁK tavaly átadott egri oktatási központjában.

Forrás: MTI, Portfolio


Vissza a hírarchívumba

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

Legyen Ön is jól informált!

Tudja meg, hogy mire pályázhat és hogyan.

  • Információk pályázatokról
  • Pályázati lehetőségek
  • Pályázati hírek, közlemények
  • Európai uniós hírek