Díjmentes szolgáltatásaink

» Feliratkozás hírlevélre
» Ingyenes pályázatfigyelés

PÁLYÁZATOK

Padros Consulting
Pályázati és Tanácsadó Iroda


Telefon/fax: 256-4865
Mobil: 06-30-653-8533
Mobil: 06-30-746-8303

E-mail:
padrosinfo@gmail.com

GOP 2.1.3.

Nemzetközi szolgáltatóközpontok létrehozása, fejlesztése

Támogatás formája:       vissza nem térítendő

Támogatás mértéke:      30 %

Támogatás maximum összege: 500 000 000.- HUF

Támogatás célja: A konstrukció célja olyan nemzetközi szolgáltató központok létrehozásának és fejlesztésének támogatása, amelyek segítségével erősödik Magyarország  regionális központi szerepe.

Jelen pályázati konstrukcióra gazdasági társaságok pályázhatnak.

Támogatási feltételek:         

A konstrukció keretében támogatható tevékenység a nemzetközi szolgáltató központ létesítéséhez, fejlesztéséhez kapcsolódóan létrehozott új munkahelyre felvett munkavállalók foglalkoztatása.
Bázislétszámnak minősül a pályázat benyújtását megelőző 12 hónap átlagos állományi létszáma (KSH létszámjelentés vagy belső munkaügyi nyilvántartás által dokumentálva). A bázislétszám megállapításakor a részmunkaidőben és az idénymunkában foglalkoztatott alkalmazottak számát oly mértékben kell figyelembe venni, ahogyan munkaidejük a teljes munkaidőhöz aránylik.
Új munkahelynek számít azon munkahely, amely a projekt megkezdésétől számított legfeljebb 2 éven belül jön létre. Az új munkahelyek számításánál a megtartott munkahelyek (bázislétszám) figyelmen kívül maradnak.

Az újonnan létrehozott munkahelyeken foglalkoztatott munkavállalók száma a kedvezményezettnél közvetlenül teljes munkaidőben alkalmazott személyek számának nettó növekménye a bázislétszámhoz képest. Az új munkahelyek számának megállapításakor az idénymunkában foglalkoztatott alkalmazottak nem vehetők figyelembe, a részmunkaidőben foglalkoztatott alkalmazottak számát oly mértékben kell figyelembe venni, ahogyan munkaidejük a teljes munkaidőhöz aránylik.

 

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek