Monitoring

Legyen az Ön nyertes pályázatából is sikeres projekt!

A nyertes pályázat esetében a Közreműködő Szervezet felé folyamatos monitoring adatszolgáltatási kötelezettség van a projektről, ez az ún. monitoring adatszolgáltatás. A pályázat elnyerésekor a Támogatási szerződés tartalmazza azt, hogy hogyan kell eleget tenni az adatszolgáltatásnak.

Ahhoz, hogy a pályázat sikeres projekt legyen, a projekt teljes ideje alatt elengedhetetlen az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenység.

Miért fontos a monitoring?

A monitoring segítségével folyamatosan nyomon lehet követni a pályázatban vállalt kötelezettségek teljesülését, figyelemmel lehet kísérni a projekt eredeti célkitűzéseinek megvalósulását. A monitoring működtetésével elérhető, hogy a tervezettől való eltéréseket időben észrevegyük és korrigálhassuk annak érdekében, hogy a projekt sikeresen megvalósulhasson.

Ehhez a pályázat nyertesének meghatározott időközönként jelentéseket kell készíteni, amelyet a pályázat kezelőszervezete átnéz és értékel.
Ez a bizonyos időközönként elküldött úgynevezett Projekt Előrehaladási Jelentés (PEJ) rendszerint nagy feladat elé állítja a nyerteseket.
A pontos, szakszerű, határidőre elkészített PEJ alapvető fontosságú a támogatásokhoz való hozzáféréshez, ezért különösen nagy gondot kell fordítani rá: A nem megfelelően elvégzett monitoring tevékenység ugyanis akár a támogatás felfüggesztését és visszafizetését is maga után vonhatja!

A pályázat utógondozása

Tanácsadási szolgáltatásunk a pályázati projektciklus egészét felöleli, nemcsak megírjuk a pályázatot, hanem az utógondozásban is hatékonyan közreműködünk.

Folyamatos támogatást nyújtunk a projekt megvalósítását kísérő monitoring tevékenységben:

  • személyes konzultációkkal segítjük munkáját
  • ellenőrizzük a szükséges kimutatásokat, beszámolókat, igény esetén összeállítjuk őket
  • vállaljuk az ellenőrző szervekkel való kapcsolattartást, egyeztetést, így biztosítjuk a pályázatban vállalt kötelezettség megvalósítását
  • szükség esetén segítjük a szerződésmódosítás folyamatát

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!

Kérdezzen, segítünk! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel pályázatfigyelésre! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevélre! Hírlevél feliratkozás

Még több nyertes pályázat, még több sikeres projekt, még több elégedett ügyfél!

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek