Pályázati tanácsadás

Van fejlesztési elképzelése, de nem tudja, hogy hogyan fogjon hozzá? Keressen minket, mi segítünk!

  • Minőség
  • Megbízhatóság
  • Ügyfélközpontúság
  • Eredményesség

 

A pályázati tanácsadás során szakmai segítséget nyújtunk ahhoz, hogy ötleteiket, projekt elképzelésüket megvalósíthassák, majd segítünk a megfelelő pályázat kiválasztásában és megírásában.
Ha a saját forrás nem elegendő az elképzelések megvalósításához, hiteltanácsadás szolgáltatással segítünk Önnek a külső forráslehetőségek felkutatásában is.
Szolgáltatásunk az igényfelméréstől a dokumentáció elkészítéséig kiterjed, így ügyfeleinknek nem kell felesleges időt tölteniük a pályázati kiírások megismerésével, amely nélkülözhetetlen előfeltétele annak, hogy a megfelelő pályázatot kiválaszthassuk

Pályázna, de nem tudja hogyan?

Első lépésként megismerkedünk megbízónk terveivel, a vállalkozás helyzetével, állapotával, majd feltérképezzük a lehetőségeket.
A fejlesztésről rendelkezésre álló információink alapján ügyfeleink részére azonosítjuk a megfelelő pályázati vagy egyéb forráslehetőséget, segítünk a megfelelő pályázat kiválasztásában, megírásában, az ötletet, projektet részletesen kidolgozzuk, elkészítjük a pályázati dokumentációt, összeállítjuk, s megállapodástól függően be is nyújtjuk a pályázat anyagát.

A pályázat portfoliójának összeállításakor célunk az, hogy ügyfeleink számára a lehető legkedvezőbb feltételek érvényesüljenek.
A pályázat elkészítése során folyamatosan egyeztetünk a megbízókkal és a pályázat elnyerése után segítünk a projekt megvalósításában is.
Nem szükséges a teljes pályázati anyag elkészítését kérnie, ha úgy dönt, hogy saját maga készíti pályázatát, kérésére vállaljuk a pályázat áttekintését és felülvizsgálatát is.
>> Pályázatírás

Segítség, nyertem!

Nem hagyjuk magára a sikeres pályázat után sem!

A pozitív pályázati elbírálást követően a következő lépés a szerződéskötés. A támogatási szerződés megfelelő tartalommal történő kiegészítése - mellékletek, igazolások, egyéb dokumentumok - szintén hozzáértést és tanácsadói közreműködést igényel, melyben teljes körű segítséget nyújtunk.
>> Projektmenedzsment

Segítünk a pályázati pénzek elszámolásában is!

A támogatási szerződés megkötését követően a pályázó jogosult az elnyert összeg lehívására.
A pályázati dokumentációban bemutatott mérföldkövek megvalósulása esetén lehetőség nyílik részelszámolások bonyolítására, a projekt megvalósulását követően pedig végelszámolást kell végezni, melyben igazolni kell, hogy a projekt a pályázatban bemutatott tartalommal valósult meg.
Ekkor történik meg a támogatási összeg utolsó részletének elszámolása, lehívása is.

A hazai és Európai Uniós források megszerzése után a nyertes pályázóknak el kell számolniuk a támogatás felhasználásával, amely komoly adminisztrációs terhet jelenthet, mivel az alapvető számviteli kimutatások mellett az üzleti terv megvalósulását és a támogatási szerződésben meghatározott indikátorok teljesülését is dokumentálni kell.
A szükséges kimutatások, beszámolók elkészítésével, valamint az ellenőrző szervekkel való folyamatos egyeztetéssel segítünk abban, hogy a pályázatban vállalt kötelezettségekről történő számadás teljes körű és szakszerű legyen.
>> Monitoring

Ne késlekedjen, mi segítünk a megfelelő pályázat megtalálásában és megírásában! 

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!

Kérdezzen, segítünk! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel pályázatfigyelésre! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevélre! Hírlevél feliratkozás

Még több nyertes pályázat, még több sikeres projekt, még több elégedett ügyfél!

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek