Pályázatírás

Szeretné az ötletét pályázattá alakítani? Segítünk benne!

Mi az, amit nálunk megtalál?

Szaktudás - Szakértő csapat

A pályázatok útvesztőjében eligazodni, az eredményesség reményével kecsegtető jó pályázatot írni nem könnyű: tartalmi és formai szempontok seregének kell eleget tenni, s ezek a szempontok sokszor pályázatonként eltérőek.
A pályázatírás komoly szakértelmet, a pályázati kiírások és útmutatók alapos ismeretét, precizitást igényel.

Hozzáértés - Minősített pályázatírók

A pályázatírás külön szakma, amihez nagy szaktudás kell, hiszen a döntéshozók csak profi pályázatokkal győzhetők meg.
Egy sikerre esélyes pályázat elkészítéséhez kevés az általános ismeretanyag, a pályázóknak mélyebb ismeretekre van szükségük. Minél felkészültebb, alaposabb, hitelesebb az anyag, annál nagyobb esélye van a támogatásra.
A sikeres pályázás egyik alapvető feltétele a szakmai hozzáértés, a hibátlan tervek és pályázatok kidolgozásához megfelelő tapasztalat és szakértő csapat kell.

Precizitás – Profizmus

Egy pályázat elbíráláskor a fő elv az, hogy csak megfelelően kidolgozott és a pályázati felhívásnak formailag mindenben tekintetben megfelelő (tehát minden számítást, mellékletet, igazolást tartalmazó) pályázat számíthat támogatásra.

Együttműködés - Partnerség

Munkánk során a szakértelem mellett stratégiai partnerség is törekszünk, hiszen a sikeres pályázatokhoz általában több résztvevőre és sokféle szaktudásra van szükség.
A pályázat elkészítése alatt szoros együttműködést igyekszünk kialakítani Önnel is, hiszen elengedhetetlen, hogy az Öntől kapott adatok megfelelőek, pontosak legyenek. A pályázatkészítés nélkülözhetetlen kellékeként listát készítünk, amely tartalmazza a beszerzendő adatokat és dokumentumokat.

Teljesség - Minőségellenőrzés

A rendelkezésre bocsátott adatok felhasználásával elkészítjük a pályázatot a kiírásnak megfelelően, majd megállapodás szerint sor kerül a teljes pályázati anyag sokszorosítására és benyújtására.
A pályázat sikeressége után természetesen megegyezés szerint a megvalósításban is segédkezünk.

Rugalmasság - Ügyfélközpontúság

Nem szükséges a teljes pályázati anyag elkészítését kérnie. Ha Ön saját maga készíti pályázatát, kérésére vállaljuk pályázata áttekintését, felülvizsgálatát is.

A pályázatírás során teljes körűen alkalmazkodunk az Ön igényeihez, célunk egyedül az, hogy a pályázat nyertes legyen, pályázatból sikeres projekt legyen.

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!

Kérdezzen, segítünk! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel pályázatfigyelésre! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevélre! Hírlevél feliratkozás

Még több nyertes pályázat, még több sikeres projekt, még több elégedett ügyfél!

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek