Projektmenedzsment

Segítünk, hogy az ötletéből nyertes pályázat és sikeres projekt legyen!


A pályázati projektek esetében a siker három alappillére:

  • gondos projekttervezés
  • professzionális projektmenedzsment
  • precíz adminisztráció

Egy projekt azzal kezdődik, hogy megfogalmazódik egy fejlesztési igény, amelyre stratégiát kell kidolgozunk, ez aztán konkrét tevékenységekké, más szóval projektté váltható.
A projekt sokkal több, mint egy ötlet vagy igény. Életképes azon múlik, hogy pénzügyi, gazdasági, társadalmi és környezeti szempontból kellőképpen megalapozott, ezért ennek érdekében a pályázatok és projektek kidolgozása során egy sor formai és tartalmi követelményt kell figyelembe vennünk és azoknak eleget tennünk.

Személyes tanácsadással segítjük Önt a projekttervezés, a pályázatírás és a projektvégrehajtás feladatainak teljes körű megvalósításában.
Célunk, hogy a pályázataink nyertesek, projektjeink sikeresek, ügyfeleink pedig elégedettek legyenek!

Nyertünk, de a munka csak most kezdődik

Egy pályázat élete nem ér véget a pozitív elbírálással, a projekt nyomon követése, a monitoring jelentések és háttér-dokumentációk megfelelő szakszerűséggel történő elkészítése, a pályázat zárásakor esedékes szakmai elemzés, értékelés ugyanolyan szakértelmet és odafigyelést kíván, mint a pályázat megírása.

A pályázás mára egy rendkívül összetett munkafolyamattá vált. A pályáztató szervek magas formai és tartalmi követelményeket támasztanak nemcsak a pályázási, hanem a projektidőszak során is.

Éppen ezért nemcsak a pályázat elkészítését vállaljuk, hanem komplex pályázat gondozást és projektmenedzsmentet biztosítunk: segítünk Önnek a Támogatási Szerződés megkötésében, a beszámolók, pénzügyi lehívások, monitoring jelentések elkészítésében és azok megfelelő formában történő benyújtásában.

A megfelelő szakszerűség azért is nagyon fontos, mert az Uniós projektek részben-, vagy egészében utófinanszírozásosak, és a támogatási összeg felhasználásáról, a projekt előrehaladásáról és teljesítéséről a pályáztató szervek részére rendszeresen megküldött beszámolók, pontos elszámolások valamint a projekttervben feltüntetett határidők betartása alapvető feltételei a támogatás folyósításának.

Lezárjuk a projektünket

A projekt lezárása során is nagy figyelmet kell fordítanunk a megfelelő adminisztrációra, egyrészt mert a források jelentős része csak az adminisztratív lezárást követően hozzáférhető, másrészt, mert a projektek általában a zárás időpontjától számított öt évig ellenőrizhetőek.

Ne késlekedjen, mi segítünk a megfelelő pályázat megtalálásában, megírásában és a projektvégrehajtásban!  

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat!

Kérdezzen, segítünk! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel pályázatfigyelésre! Online Pályázati Tanácsadás feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevélre! Hírlevél feliratkozás

Még több nyertes pályázat, még több sikeres projekt, még több elégedett ügyfél!

 

Díjmentes pályázati előminősítés!

Pályázatképes az ötlete?
Pályázóképes a szervezete?

Tudja meg Ön is!

Bővebben  
HÍREK

2015.10.01

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár

Óriási EU-pénzek: 300 új emberrel készül az Államkincstár
Miután két hete elhangzott, hogy szeptember vége körül várhatók a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (... Részletek

2015.09.22

Több mint kétszázezer letöltésnél tart a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap

Egy hónappal ezelőtti elindítása óta mintegy 210 ezres oldalletöltést ért el a brüsszeli közvetlen forrásokat ismertető pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu oldal - közölte... Részletek

2015.09.22

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatra

Tényleg özönlöttek a tízmilliárdok a legnépszerűbb kkv-pályázatraAz e hét hétfői adatok alapján a tavaly meghirdetett két GINOP-felhívásnál már csak összesen 7 pályázatnál ne... Részletek